AOV Gemak afbeelding

AOV Gemak

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ondernemer sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering af voor het geval je door een ongeval of ziekte niet meer kan werken. Zeker bij langdurige arbeidsongeschiktheid is de inkomensterugval enorm. Bij blijvende arbeidsongeschiktheid moet immers de periode tot de AOW-datum overbrugd worden. Dit risico kan tot honderdduizenden euro’s oplopen.

Afsluitkosten

Wij merken dat de afsluitkosten voor veel ondernemers een drempel is om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Om deze drempel flink te verlagen hebben wij in samenwerking met a.s.r. een online aanvraagstraat opgezet.

Zelf online afsluiten

Doordat jij zelf je offerte maakt en zelf de verzekering online aanvraagt, brengen wij 50% op de afsluitkosten in mindering en wordt de beheervergoeding pas ook na het eerste jaar berekend in plaats van direct. Uiteraard is het wel mogelijk om even contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wil je liever een uitgebreid advies? Dan is dit tegen een meerprijs altijd mogelijk.

Direct online afsluiten

Door middel van onderstaande link kun je een premie berekenen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering direct online afsluiten bij a.s.r. Het is ook mogelijk om de berekening eerst naar jezelf te mailen. Je krijgt geen advies. Dit heet execution only.

Welke kosten betaal je naast de premie?

Het eerste jaar
Je betaalt het eerste jaar de afsluitkosten van € 240 (in plaats van € 480) gespreid per maand, dus € 20 per maand.

Na het eerste jaar
Pas na het eerste jaar (in plaats van direct) brengen wij een beheervergoeding van € 20 per maand in rekening.

Door 50% op de afsluitkosten in mindering te brengen en de beheervergoeding pas na het eerste jaar in rekening brengen, is de totale besparing maar liefst € 480.